TVS-Tennis - vuodesta 1928

Kisayleisö ja Suomen tenniskulttuuri

Taas pitkä ja antoisa viikonloppu takana tenniksen parissa. Meidän Suomen nuoret pelaajat taistelivat tasaisesti otteluvoitoista. 3-eräiset ottelut suorastaan pursuivat Tennisässään. Oli hienoa katsoa myös meidän omien TVS-pelaajien edesottamuksia. Tulokset löytyvät ässästä.

Haluaisin kuitenkin avata ajatuksia Suomitenniksestä muutamalla rivillä. Minne olemme menossa ja missä olemme 10 vuoden päästä??
Tenniskulttuuri Suomessa on valitettavasti hiipunut taas kerran, jos seuraa pelaajien määriä sekä aikuisten määrää katsomossa. Paikalle tullaan vain, jos oma lapsi tai sukulainen pelaa. Meidän nuoret kaipaavat kannustusta aamusta iltaan ja varsinkin ottelutilanteessa. Onko elämä niin hektistä nykyään, että viikonloppu pitää levätä kotona piilossa, työkiireiden rasittamana?? Me kaikki yhdessä teemme kulttuuria tenniksen hyväksi. Lapset, nuoret, pelaajat, vanhemmat, valmentajat, johtoporras sekä liitto tekevät yhdessä tenniskulttuuria.

Olisi aivan loistavaa, jos esim JNA täyttyisi kisojen ajaksi täyteen kannustavia tenniksen ystäviä!!

Tulkaa ihmeessä rakkaat tenniksen ystävät katsomaan kisoja ja nauttimaan hyvästä seurasta! Meillä on todella loistavat puitteet täällä Turussa tennikselle ja mausteena hyviä nuoria pelaajia. Molemmat paikkakunnan tennisseurat TVS ja ÅLK panostavat tulevaisuuteen. Lapset ovat meidän tulevaisuutemme. Pitää aina muistaa, että me vanhemmat luomme sen esimerkin heille.
Me yhdessä rakennetaan tenniskulttuuria. Yhdessäolo hyvässä seurassa ja tiimityöskentely meidän lasten hyväksi luovat hyvänolontunnetta jatkoa ajatellen.

Pakko tähän loppuun vielä mainita poikien kisan voittaja Roni Rikkosen loistava suoritus. Tampeereella tehdään tällä hetkellä sitä tenniskulttuuria, jota me kaikki tarvitaan. Valmentajat ja koko seura tekee yhdessä upeeta duunia kaikkien hyväksi. Tulosta tulee ilman mitään turhaa kikkailua. Nuori Rikkonen saa mitä parasta huolenpitoa ja rakkautta joka päivä. Hän on hyvä esimerkki meille kaikille siitä mitä järkevällä seuratyöskentelyllä saa aikaiseksi. Hyvä TaTS!!

Kiitoksia kaikille läsnäolleille hienosta tennisviikonlopusta!
Hauskaa oli ja paljon uutta opittiin taas ihan livenä.

1.2.2016
-Henkka-

Uutiskategoria: 
Back to Top