TVS-Tennis - vuodesta 1928

Miesten tennisliigaa la 8.12. klo 12:30

TVS ALOITTANUT KAUTENSA HYVIN JA PYRKII PARANTAMAAN

Turkulainen TVS-Tennis on aloittanut liigakautensa hyvin ja joukkue löytyy sarjataulukon kuudennelta sijalta. Viime kaudeksi liigaan nousseet turkulaiset asettivat kauden alussa välitavoitteekseen pudotuspeleihin pääsyn ja sitä kautta mitaleille yltämisen.

– Kausi on alkanut osaltamme ihan hyvin. Tilanteemme olisi hieman parempi jos muutama tiukka nelinpeli olisi kääntynyt meille. Viime viikonloppuna Kotka oli paha ja meidän raju otteluohjelma ei helpottanut asiaa – lauantai-iltana klo 21:30 loppui ottelu Smashia vastaan Helsingissä ja sunnuntaina klo 13:30 alkoivat ottelu Kotkassa, kommentoi Juho Paukku TVS:n alkutaivalta.

Tulevana viikonloppuna TVS kohtaa kotikentällään GT:n klo 12:30 ja sunnuntaina on vuorossa vierasottelu VarTe:a vastaan klo 10:00 Vantaalla.

– Ennakko-odotukset tuleviin otteluihimme ovat toiveikkaat. Mahdollisimman montaa pistettä lähdemme jahtaamaan.

Paluun liigaympyröihin tehnyt Paukku, pelasi viimeksi liigaa kaudella 2016-2017, on myös itse esiintynyt vahvasti pelaamissaan kaksinpeleissä. Hän on ottanut kolme voittoa ja kärsinyt ainoastaan yhden tappion. Tämä oikeuttaa sarjan toiseen tilaan kaksinpelitilastossa.

– Kaksinpelit ovat menneet ehkä hieman yli odotustenkin. Nelinpeleissä sen sijaan on jäänyt vielä parannettavaa, kertoi Paukku.
 

LINJATUOMAREITA TARVITAAN!!

Ilmoittaudu Kimmolle: kimmo.hurme@jarkkonieminenareena.fi tai p. 040 520 6666 

Uutiskategoria: 
Back to Top