TVS-Tennis - vuodesta 1928

Senioritapahtuma 3.1.16

TVS:N SENIORITAPAHTUMA ONNISTUI HYVIN

Sunnuntaina 3.1.2016 TVS:n seniorit pelasivat jälleen perinteisen vuodenvaihteen SEKANELINPELITURNAUKSEN Jarkko Nieminen Areenalla. Tilaisuuden hyvin sujuneen järjestelyn hoitivat Mailis Äyräs ja Mika Alamäki. Mukana oli 13 naista ja 11 miestä eli yhteensä 12 nelinpeliparia. Osanottajia oli viime vuotta enemmän ja naisten määrä oli ilahduttavan suuri. Parit oli jaettu kahteen lohkoon, joissa kaikki pelasivat toisiaan vastaan eli kaikille tuli viisi ottelua. Lohkojen voittajat pelasivat loppuottelun. Pelien tauoilla nautittiin voileipäkahvit, hedelmiä ja virvoitusjuomia.

Tiukan väännön jälkeen loppuotteluun selvisivät parit Anne Laine ja Mailis Äyräs sekä Ulla-Maija Kero ja Kari Nieminen. Pelit menivät tasan 2-2, joten ratkaisuun tarvittiin tie break. Anne ja Mailis voittivat sen 7-4 ja siis koko turnauksen. Jarkko Nieminen Areena oli lahjoittanut arvokkaiksi palkinnoiksi pelitunteja halliin!

Tapahtuma sujui hyvässä hengessä. Pisteistä kilpailtiin tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa säilyi. Tässä muodossa tapahtuma oli kolmas peräkkäinen, mutta monet muistavat, että näillä vuodenvaihteen tapahtumilla on pitkät perinteet. Vuoden päästä jatketaan.

Kiitokset Mailikselle ja Mikalle järjestelyistä!

Kari Nieminen

Uutiskategoria: 
Back to Top